iHerb България Promo Code

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв

Използвайте промоционалния код за iHerb България KOV618 за допълнителна отстъпка от 10% от цената на поръчката, ако сте нов клиент на iHerb от България. Съществуващите клиенти на iHerb България получават 5% отстъпка от всички поръчки с код KOV618. Получавате безплатна доставка до България за поръчки над 70 лв.

iHerb България

Налични iHerb България Promo Codes за 2023

Използвайте 10% отстъпка за нови клиенти

При първа поръчка от iHerb получавате 10% отстъпка с код KOV618.

Използвайте 5% отстъпка за съществуващи клиенти

Съществуващите клиенти на iHerb получават 5% отстъпка с код KOV618.

Спестете 25-60% от всички продукти в Specials

Получете с до 60% повече отстъпка в раздел Specials предложения с код KOV618.

Спестете до 90% от всички продукти в категория Trials

Получете до 90 % повече отстъпка в категория Trials с код KOV618.

Спестете до 60% от всички продукти в Clearance

Получете до 60% повече отстъпка в категория Clearance с код KOV618.

Спестете 20% от всички продукти в Brans of the Week

Получете 20% повече отстъпка в раздел Brands of the Week с код KOV618.

Ръководство за използване на промоционалния код на iHerb България и спестяване на повече пари

С появата на онлайн пазаруването спестяването на пари за продукти като витамини и хранителни добавки никога не е било по-лесно. Един от най-добрите сайтове за пазаруване на витамини и хранителни добавки е iHerb България. iHerb предлага невероятен избор от продукти и изгодни оферти, особено при използване на промокод iHerb България.

В това подробно ръководство ще ви дадем всички съвети и трикове, които трябва да знаете, за да използвате кодовете на iHerb и да спестите много при следващата си покупка. Обхващаме всичко - от това къде да намерите най-добрите промо кодове на iHerb до това как да ги използвате, за да можете да спестите максимално. Продължавайте да четете, за да разберете как можете да се присъедините към съобразителните купувачи, които се възползват от тези страхотни оферти.

Разберете как работи промо кодът за iHerb България

Разбирането на промоционалния код на iHerb България е първата стъпка към спестяването на големи суми при следващата ви покупка в iHerb. Всички кодове за отстъпка на iHerb имат уникален код, който трябва да въведете на касата, за да използвате кода за отстъпка на iHerb.

Тези промоционални кодове са под формата на букви и цифри и могат да бъдат намерени на нашия уебсайт. Всеки код на iHerb предлага различна отстъпка, затова не забравяйте да проверите подробностите за кода, преди да го използвате. Кодовете на iHerb на този уебсайт са подходящи за нови и завръщащи се клиенти на iHerb. 

Също така е важно да се отбележи, че някои кодове за отстъпка на iHerb са приложими само за определени продукти или при изразходване на определена сума пари. Не забравяйте да прочетете правилата и условията, преди да използвате който и да е промоционален код.

Как да намерите iHerb Promo Code за България?

Намирането на промо код на iHerb България е втората стъпка в спестяването на големи суми с iHerb България! iHerb предлага разнообразие от кодове, както на своя уебсайт, така и чрез други канали, така че е важно да сте наясно с всички налични възможности.

Можете да намерите купони на уебсайта на iHerb България и на други онлайн доставчици, като например нашия уебсайт. Ако живеете в момента в Казахстан, прочетете нашата специална страница посветена на промокод iHerb Казахстан.

Освен това трябва да се регистрирате за бюлетина на iHerb, за да получавате ексклузивни оферти и отстъпки. При наличието на толкова много възможности със сигурност ще намерите подходящия код за iHerb за следващата си покупка.

10% отстъпка за нови клиенти на iHerb и 5% отстъпка за съществуващи клиенти на iHerb

Използвайте iHerb код за отстъпка KOV618

Използване на купони на iHerb

Използването на купони е iHerb е един от най-добрите начини да спестите пари от поръчките си. Благодарение на широкия избор от отстъпки и специални оферти, можете лесно да намерите код за отстъпка на iHerb, който да отговаря на вашите нужди. 

За да приложите купон, въведете кода KOV618 в онлайн количката си, преди да направите поръчката си. Новите клиенти ще получат 10% отстъпка, а съществуващите клиенти ще получат допълнителна 5% отстъпка. 

Имайте предвид, че можете да използвате само един талон за поръчка и че някои талони може да имат ограничения или ограничена наличност.

iHerb Discount Code USA

Навигация в уебсайта на iHerb

Навигацията в уебсайта на iHerb е лесна. След като сте избрали продуктите, които искате да закупите, просто въведете промокода на iHerb България в обозначеното поле на страницата за плащане, за да реализирате спестяванията си.

Как да настроите предпочитанията на профила си - език, валута, показатели?

За да настроите предпочитанията на профила си, първо влезте в профила си. В горния десен ъгъл на сивата лента щракнете върху езиковите настройки. От изскачащия прозорец можете да изберете следните настройки:

 • Дестинация на доставка (вашата държава)
 • Изберете Вашия език
 • Изберете валутата си
 • Мерни единици

Оттук можете да промените уебсайта на iHerb България на английски или друг език, който предпочитате.

Какви са наличните опции за плащане в iHerb?

Наличните опции за плащане за нови и завръщащи се клиенти на iHerb, които живеят в България, са:

 • Visa
 • Master Card
 • American Express
 • UnionPay
 • Maestro

Възползване от продажбите и специалните оферти

Един от най-добрите начини да увеличите спестяванията си, когато използвате код iHerb България, е да се възползвате от разпродажбите и специалните оферти. iHerb често провежда промоции, при които можете да спестите допълнително от покупките си, като например отстъпки и безплатна доставка. В резултат на това можете да спестите още повече пари, когато използвате техните купони.

Не забравяйте да следите за специални промоции и купони - това е идеалният начин да спестите още повече пари от покупките си в iHerb!

 • New: В този раздел са показани новостите в iHerb. Това са най-новите им продукти, които са на разположение за продажба.
 • Specials: Това е раздел със специални отстъпки за различни продукти.
 • Try: Това е раздел с мостри и пробни продукти.
 • Best Sellers: В този раздел са представени продукти от най-продаваните марки.

Ако живеете в Мексико и говорите испански език, прочетете нашата спициална страница за iHerb México.

Възползвайте се максимално от услугата за безплатна доставка на iHerb до България

Една от най-атрактивните характеристики на пазаруването в iHerb България е тяхната услуга за безплатна доставка. За да се възползвате от безплатната доставка, трябва да поръчате поне 70 лв. от допустимите продукти. Ако живеете в Австралия, прочетете нашата специална страница със всички налични iHerb Australia discount code.

След като достигнете тази обща сума, можете да използвате промокод KOV618  на iHerb, за да спестите още повече пари. Можете да спестите много от онлайн поръчките си, като пазарувате умно и комбинирате кодовете за отстъпка на iHerb с услугата им за безплатна доставка.

Получете безплатна доставка за поръчки над 70 лв. Получаване на 5-10% ОТСТЪПКА

Използвайте iHerb код за отстъпка KOV618

За колко време пристигат поръчките в България?

Желаният от вас срок за доставка се изчислява в работни дни, като се изключват почивните дни от момента, в който избраният от вас куриер вземе поръчката ви. 

В зависимост от избрания от вас начин на доставка, поръчката ви ще пристигне в рамките на 10-14 дни. При лоши метеорологични условия доставката може да се забави леко.

Ако все пак живеете в Испания, може да прочетете нашият специален гид относно codigo descuento iHerb España.

Какви са възможностите за доставка от iHerb до България?

Опциите за доставка за нови и завръщащи се клиенти на iHerb, които живеят в България, са:

 • Speedy
 • DPD

Какви са цените за доставка от iHerb до България?

Цените за доставка за клиентите на iHerb, които живеят в България, са:

 • Speedy: 7 лв доставка за поръчки под 70 лв. Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.
 • DPD: Зависи от общото тегло и цената на поръчката.

Трябва ли да плащам допълнителни митнически такси?

Това се казва на уебсайта iHerb.com България: "От 1 юли 2021 г. ЕС прекратява облекчението за пратки с ниска стойност за пратки, равни или по-малки от 22 евро, за стоки, които се изпращат в ЕС от страни извън ЕС, въз основа на датата на пристигане. От 1 юли въз основа на датата на поръчката iHerb се регистрира в системата Import-One-Stop-Shop (IOSS) и ще събира, декларира и плаща ДДС на данъчните власти за дистанционни продажби на вносни стоки на стойност не повече от 150 евро."

Има ли някакви ограничения при закупуването на продукти от iHerb за България?

Обикновено няма ограничения при закупуването на продукти от iHerb за България, освен ако това не е посочено на страницата на продукта.

 • Speedy: Предварително платени мита, данъци и такси. Всички мита, данъци и такси за внос се събират предварително в момента на поръчката, за да се ускори митническото оформяне; не се изискват допълнителни плащания в момента на доставката. Всички поръчки, изпратени от този превозвач, се обмитяват в Нидерландия и ще бъдат обект на разпоредбите за внос и данъци на Нидерландия.
 • DPD: Предварително платени мита, данъци и такси. Всички мита, данъци и такси за внос се събират предварително в момента на поръчката, за да се ускори митническото оформяне; не се изискват допълнителни плащания в момента на доставката. Всички поръчки, изпратени от този превозвач, се обмитяват в Нидерландия и ще бъдат обект на разпоредбите за внос и данъци на Нидерландия.

Кои продукти е забранено да се изпращат в моята страна България?

Някои продукти от каталога на iHerb може да не могат да бъдат изпратени в България поради ограничения за марката. Ако се съмнявате за конкретен продукт, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на iHerb.

Въпреки това, моля, имайте предвид, че следните вещества не могат да бъдат внасяни в България: Fish oil, Melatonin, 5-HTP (5-hydroxytryptofaan), 7-Keto DHEA (7-Keto Dehydroepiandrosteron), DHEA (Dehydroepiandrosterone), Hoodia, Acetylcysteine (N-acetyl cysteine) (greater than 200 mg), Pregnenolone (P5), SAM-e (S-adenosylmethionine), Yohimbe (Yohimbine), meat and milk products, and quantities larger than 2kg of powdered infant milk or infant food.

iHerb България срещу местния магазин: (iHerb е по-евтин и по-добър)

Когато трябва да вземете решение дали да купувате продукти за здраве и благополучие от iHerb България или от местния магазин, е важно да разгледате плюсовете и минусите на всеки вариант. iHerb България предлага редица продукти за здраве и благополучие на по-ниска цена от тази, която се предлага в местните магазини.

Освен това изборът на iHerb често е по-широк и включва продукти, които не са налични в магазините. Освен това iHerb предлага удобство, като позволява на клиентите да купуват продукти от уюта на собствения си дом.

От друга страна, пазаруването в местния магазин също предлага няколко предимства. Закупуването на артикули лично позволява на клиентите да проверят качеството на продукта, преди да го закупят, което гарантира, че получават качествен продукт.

10% отстъпка за нови клиенти на iHerb и 5% отстъпка за съществуващи клиенти на iHerb

Използвайте iHerb код за отстъпка KOV618

Използване на програмата за награди на iHerb

Един от най-добрите начини да увеличите спестяванията си, когато пазарувате в iHerb, е да се възползвате от програмата за награди. С програмата за награди на iHerb клиентите могат да печелят точки при всяка покупка, които след това могат да се използват за получаване на отстъпки при следващи поръчки.

Можете също така да печелите точки за награди, като препоръчате приятели и семейство и чрез специални промоции. Благодарение на програмата за награди можете да спестите още повече, когато пазарувате с промоционален код iHerb България.

Комбиниране на кодове за отстъпки на iHerb с iHerb Rewards

Друг начин да увеличите спестяванията си с код за отстъпка iHerb е да ги комбинирате с награди iHerb. наградите iHerb са точки, които можете да спечелите, като правите покупки и препоръчвате приятели. Тези награди могат да се използват за закупуване на продукти или за получаване на отстъпки при следващата Ви поръчка.

Когато комбинирате купоните с наградите на iHerb, можете да спестите още повече пари. Само не забравяйте да въведете кода за награди на iHerb KOV618. По този начин ще можете да получите максимална стойност за покупката си.

Покупка на по-големи количества продукти от iHerb

Пазаруването в насипно състояние е един от най-ефективните начини за спестяване на пари с кода за отстъпка на iHerb. Купувайки на едро, можете да се възползвате от отстъпки за големи количества, които обикновено са по-големи от обикновените отстъпки.

С промоционалните кодове на iHerb можете да ги използвате, за да закупите по-големи количества на по-ниска цена и да ги комбинирате с други отстъпки. Това е чудесен начин да спестите още повече пари и да се запасите с артикулите, които обичате най-много.

Каква е политиката за връщане на iHerb?

Моля, имайте предвид, че подаването на заявка за възстановяване не гарантира автоматично одобрение. Важно е да се отбележи, че поръчките, направени на сайтове на трети страни, имат 30-дневен срок за възстановяване.

За разлика от тях, артикулите, закупени директно чрез сайта и приложението на iHerb, имат 60-дневен и 90-дневен период за възстановяване на суми съответно за артикули с марката iHerb. екипът на iHerb постоянно следи всички искания за възстановяване на суми, за да открие евентуална злоупотреба или неправомерно използване на нашите правила.

Като компания, ангажирана с насърчаването на честни бизнес практики, iHerb си запазва правото да откаже услуга на всеки и ще разглежда всяко искане за възстановяване внимателно и грижливо.

Последна причина да пазарувате от iHerb Bulgaria: Благотворителни дарения на iHerb

Благотворителните дарения на iHerb възлизат на повече от 3,5 милиона долара от 2020 до 2021 г. и повече от 9,6 милиона долара от 2014 г. насам в световен мащаб.

Проектът обхваща изграждането и функционирането на две нови образователни институции в Камбоджа и подпомагането на образованието на децата чрез Камбоджанския детски фонд и New Hope Cambodia.

iHerb Promo Code и iHerb България FAQ

Какво да купя от iHerb България?

iHerb България е магазин за витамини, хранителни добавки и натурални здравословни продукти. Продуктите в онлайн магазина на iHerb България включват различни добавки. Те включват суроватъчни протеини на прах, аминокиселини с разклонена верига, креатин и много други добавки.


Витамините, включени в магазина, са витамин В, витамин С, витамин D, витамин Е и много други витамини. Има и много добавки за различни минерали, включително калций, биотин, колаген и много други. В допълнение към добавките и витамините има и здравни продукти. Има много продукти за баня, за красота и за хранителни стоки.


Продуктите за баня включват масла за тяло, грижа за косата и грижа за устната кухина. Продуктите за красота са предимно продукти за грим, а хранителните продукти включват съставки за печене.

Къде се намира iHerb?

iHerb е компания, базирана в Съединените американски щати. В САЩ има различни складове, включително складове в Калифорния, Кентъки, Илинойс и Пенсилвания.

Съществува и международен склад, който се намира в Южна Корея. Макар че iHerb е компания, базирана в САЩ, тя обслужва клиенти по целия свят и го прави през последните 25 години.

Колко време отнема изпращането на пратка до България?

Изпращането до България отнема около 10-14 дни. В зависимост от размера на поръчката ви, може да имате право на безплатна доставка. Времето за доставка до други държави варира в зависимост от местоположението.

Как да използвам кредита за лоялност на iHerb?

Кредитът за лоялност на iHerb може да се използва при пазаруване на продукти на iHerb. Клиентите на iHerb с профил ще могат да прилагат кредит за лоялност въз основа на предишни покупки.

За да приложите кредита за лоялност към покупката си, първо трябва да влезете в профила си в iHerb. След това можете да пазарувате всички продукти на iHerb, които желаете да закупите. След като завършите покупката си, iHerb ще кредитира 5% от общата стойност на покупката за следващата ви поръчка.

Въпреки това, за да бъдат удържани 5% от следващата Ви поръчка, трябва да я направите в рамките на 60 дни от предишната поръчка.

Колко време отнема на iHerb да достави до България?

Времето за доставка зависи от това в коя държава се намирате. Конкретно за България трябва да са необходими около 10-14 работни дни, за да получите поръчката си. iHerb предлага и безплатна доставка на поръчки с определени размери в зависимост от това в коя държава се намирате.

Например, ако се намирате в Съединените щати, iHerb е готов да предложи безплатна доставка за поръчки, които надвишават 20 USD. България също отговаря на условията за безплатна доставка, но поръчката трябва да надвишава 70 лв. за да получите безплатна доставка.

Как да поръчате от iHerb България?

Понастоящем единственото място, откъдето можете да закупите продукти от iHerb България, е техният уебсайт: https://bg.iherb.com/. Поръчката от iHerb България е лесен процес. Трябва да създадете акаунт в iHerb, след което да влезете в профила си, да изберете и да добавите продуктите, които искате да закупите, в количката си. 

Преди да приключите, не забравяйте да приложите Вашия код за отстъпка от 10-5% (KOV618) за клиенти, пазаруващи в сайта iHerb България. 

Вашата 10-5% отстъпка от iHerb ще бъде приложена незабавно.

След тази стъпка изберете една от наличните опции за доставка за България. Потвърдете данните си за доставка и поръчайте. Поздравления! Вашата поръчка е направена.

Как да получите кода на iHerb?

Съществуват няколко безплатни промо кода, които могат да ви помогнат да спестите пари от поръчките си в iHerb. Ако в момента се намирате в България и търсите промоционални кодове, ще трябва да посетите този уебсайт: https://brainsandgainz.com/iherb/bg/. Този уебсайт ще ви предостави множество промо кодове, включително един, който ще ви предложи до 20% отстъпка от вашата поръчка в iHerb.

Къде да купя продукти на iHerb в България?

Понастоящем единственото място, от което можете да закупите продукти iHerb България, е техният уебсайт: https://bg.iherb.com/. На уебсайта им има различни продукти, които предлагат на купувачите им безпроблемен и лесен начин за пазаруване. Ако харесвате техния уебсайт, оставете ревю за iHerb България на техния уебсайт.

Каква е политиката за връщане на продукти, закупени от iHerb България?

Политиката за връщане на продукти, закупени от iHerb България, е, че клиентите могат да върнат всички неотворени или отворени продукти в рамките на 60 дни (90 дни за продукти с марката iHerb) от покупката за пълно възстановяване на сумата или кредит в магазина.

Има ли физически магазин на iHerb България?

Няма физически магазин на iHerb България. Но можете да закупите всичко от магазина iHerb.com България с безплатна доставка над 70 лв. до България.

10% отстъпка за нови клиенти на iHerb и 5% отстъпка за съществуващи клиенти на iHerb

Използвайте iHerb код за отстъпка KOV618

This website is for sale. Contact me at foundersgate@gmail.com

X